Onko kaappisi perällä erittäin kuluneet ja haalistuneet farkut, mutta et halua heittää niitä pois? Haluatko antaa niille uuden elämän? Palauta niiden väri tekstiilivärillä.

PALAUTA TAI MUUTA FARKKUJEN VÄRI

PALAUTA VALKOISTEN FARKKUJEN VÄRI

Nitor Back-to-White palauttaa valkoiset farkut taas valkoisiksi.

PALAUTA TUMMANSINISTEN FARKKUJEN VÄRI

Tummansinisille farkuille suositellaan käytettävän Mariininsininen-tekstiiliväriä.

PALAUTA MUSTIEN FARKKUJEN VÄRI

Mustat farkut saat uudistettua käyttämällä Nitor Back-to-Black -värin palauttajaa.

MUUTA FARKKUJEN VÄRI

=> Värjää siniset farkut mustaksi

Värjätessä värit yhdistyvät.Esimerkiksi: sinisen, keskisinisen tai tummansinisen kankaan värjämiseksi mustaksi tulee lisätä oranssi värisävy syvän mustan saamiseksi.

=> Muuta farkut värillisiksi

Voit myös käyttää yhden pienen pussin värillistä väriainetta keskisinisten tai haalistuneiden farkkujen värjäämiseen. Farkkujen täplikäs, kivipesty ulkonäkö säilyy pienikokoisella väriaineella. Pohjavärin määrää lopputuloksen: valkoinen kangas antaa pakkauksen mukaisen värin, kun taas farkun sininen pohjakuvio antaa toisen värin, värien sekoituksen takia. Esimerkki: ”Punainen”-värisävy antaa “Punaisen” -värin valkoisissa farkuissa ja violetin värin sinisissä farkuissa.

KIVIPESTY / KULUTETTU- TYYLI

On mahdotonta saada aikaiseksi kivipesty tai kulutettu tyyli värjäämällä tai värinpoistolla.

Farkkukankaat käsitellään toistuvilla teollisilla prosesseilla hohkakiven avulla kankaan vanhentamiseksi. Meillä ei ole tekniikkaa eikä tuotteita ”kulutetun” tyylin saavuttamiseksi.

Jos teet värinpoiston haalistuneille farkuille, ne menettävät täplikkään ominaisuuden ja näyttävät tasaisen vaaleansinisiltä puuvillahousuilta. ”Dirty” farkuissa erisävyiset osat näyttävät vaaleammilta tai tummemmilta. Et voi saada kangasta muuttumaan yksiväriseksi.