Rejoindre la communauté

Nitor ALL-IN-ONE Tekstiiliväri

Ideal
Caution

Suosittelemme käyttämään kumihanskoja ja esiliinaa.

Machine Wash

PESUKONEESSA

1

Leikkaa pussin yläosa auki ja aseta pussi pystysuoraan koneen rumpuun (älä tyhjennä pussin sisältöä rumpuun). Käytä aina koko pussi. Avattua pussia ei tule säilyttää.

2

Laita kuivat tekstiilit pussin viereen niin, että pussi ei kaadu.

3

Käynnistä heti tavallinen puuvillan pesuohjelma ilman esipesua. Käytä 30 °C tai 40 °C syvemmän värin saamiseksi. Älä käytä pikaohjelmaa tai herkille tai synteettisille kuiduille tarkoitettua ohjelmaa. Kun ohjelma on valmis, poista pussi, jätä värjätty kangas koneeseen, annostele yksi annos pyykinpesuainetta normaaliin tapaan ja käynnistä uudelleen sama ohjelma.
Kun pesuohjelma on valmis, nosta tekstiilit kuivumaan. Anna kuivua auringolta suojassa.
Koneesi on valmis uuteen pyykinpesuun. Varmuuden vuoksi on kuitenkin suositeltavaa pestä ensin väriltään tummia tekstiilejä. Ensimmäisten 2 tai 3 pesun aikana värjätyt tekstiilit on pestävä erikseen tai samanväristen tekstiilien kanssa.

Caution

HUOM
Saadut tulokset voivat vaihdella merkeistä, pesukoneista, lämpötilasta ja veden kovuudesta riippuen. Ei aiheuta haittoja pesukoneellesi, kun se on puhdas, siihen ei ole kertynyt kalkkia ja se on hyvässä käyttökunnossa.

Machine Wash

VÄRJÄYS KÄSIN
KANGASTA ENINTÄÄN 300 G

1

Kaada (muuhun kuin elintarvikekäyttöön tarkoitettuun) astiaan 5–7 litraa erittäin kuumaa vesijohtovettä, lisää väriainepussin sisältö ja sekoita hyvin. Huom. naarmuntuneisiin ja vanhoihin muoviastioihin saattaa tarttua väriä.

2

Lisää etukäteen kastellut tekstiilit erittäin kuumaan väriainekylpyyn. Tekstiilit on upotettava veteen kokonaan.

3

Peitä astia ja liikuttele tekstiilejä 2–3 minuutin välein 30–40 minuutin ajan.

4

Ota tekstiilit pois ja huuhtele niitä kylmässä vedessä, kunnes vesi on kirkasta.

5

Pese värjätyt tekstiilit haaleassa vesijohtovedessä tavallisella pyykinpesuaineella ja huuhtele hyvin. Anna kuivua auringolta suojassa tai kuivaa kuivausrummussa. Puhdista allas jauhemaisella hankausaineella tai laimennetulla valkaisuaineella tarvittaessa (vältä altaan käyttämistä jatkossa elintarvikekäytössä).

Caution

Suosittelemme käyttämään kumihanskoja ja esiliinaa.

Caution

HUOMAUTUS
Käsin tehdyssä värjäyksessä väristä tulee vaaleampi kuin pesukonevärjäyksessä.


LISÄÄ KIINNOSTAVIA
OHJEITA

Nitor Tekstiilivärit © 2024 – Kaikki oikeudet pidätetään